Прогнозите на френският автопроизводител Рено (Renault) са, че през настоящата година

...
Прогнозите на френският автопроизводител Рено (Renault) са, че през настоящата година
Коментари Харесай

Рено изненада пазара! Какво се чака

Прогнозите на френският автопроизводител " Рено " (Renault) са, че през актуалната година ще е налице растеж на продажбите на електрически автомобили и спад на цените им макар икономическите проблеми, оповестява ДПА.

" От началото на годината записваме нараснало търсене на електрически автомобили ", споделя шефът на " Рено " Фабрис Камболив пред профилираното издание " Аутогазет ".
-->
Точно  по тази причина той чака " Рено " да осъществя растеж на продажбите на електрически автомобили. За това способства и подобряването на доставките на чипове, което съгласно Камболив ще смъкна цените и за производителите, и за крайните консуматори.

" Рено " е в развой на промяна и делене на няколко самостоятелни сдружения. Подразделението за електрически автомобили и програмен продукт " Ампер " (Ampere) ще бъде отделено през втората половина, след което ще бъде пуснато на борсата.

Очакванията на Камболив са, че спадащите разноски ще направят електрическите автомобили на " Рено " по-конкурентни на пазара. Групата се надява скоро да може да предложи кола на цена от 25 000 евро. Засега новата електрическа версия на модела R5 се популяризира на цена под 30 000 евро, написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР